QUICKTIDER - TID SAMME DAG

Quick-tid uden forudgående tidsbestilling:

En quick (kvik) tid er en hurtig tid til en kortere og ukompliceret problemstilling. Den er derfor ikke brugbar til attester, kontroller, psykiske problemstillinger el lign.

Scan sygesikringskort eller -app og henvend jer hos sekretæren tidligst fra kl 8.45 og senest kl 9.30.

I vil da blive set hos en læge eller sygeplejerske efter tur. 


 

DET ER MEGET VIGTIGT, AT I IKKE KOMMER UANMELDT I LÆGEHUSET MED CORONASYMPTOMER
(feber, hoste, halssmerter, forkølelse, mm) uanset om man er vaccineret eller tidligere smittet.

Har I brug for lægetid med eller pga. ovenstående symptomer, skal I ringe til sekretæren og bestille tiden. Oftest vil vi bede om, at der ved konsultationen foreligger en negativ kviktest og vi vil bede jer om at benytte jeres bil som "venteværelse", da vi ønsker at sikre, at patienter, som i forvejen er svækkede, ikke bliver udsat for unødig smitte.
I vil blive ringet ind, når det er jeres tur og vi skal derfor bede jer sikre, at vi altid har jeres opdaterede kontaktinformationer (telefonnummer og mail). 


Nogle konsultationer kan klares telefonisk eller via video-konsultation. Aftal med sekretæren, hvad der passer bedst for dig og din situation. 

Vi takker i øvrigt for et rigtigt godt samarbejde i forbindelse med alle restriktionerne og reglerne i de forløbne år og håber på, at vi langsomt begynder at nærme os normale tilstande.