LABORATORIET

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er fast tidsbestilling til prøver i laboratoriet. Tiderne kan bestilles via apps eller "E-konsultation", hvor du kan vælge: 

  • "Blodprøve", hvor der ikke er hjertekardiogram (EKG) i forbindelse med konsultationen.
  • "Årskontrol ADHD,depression, vanedannende medicin", hvor der er blodprøver og evt. hjertekardiogram

 

OBS: Tidsbestilling til årskontol af kronisk lidelse, hvor blodprøver + EKG er inkluderet til BT/ hjerte, osteoporose, myksødem og diabetes skal bookes ved sygeplejersken.

Du er selvfølgelig også velkommen til at bestille tider via sekretæerne på tlf.: 75 89 18 11.

Urinprøver fra kl. 8.00 - 14.30.

 

I forbindelse med en konsultation hos lægen kan der fortsat trækkes et nummer via vores nummersystem i venteværelset, og der tages prøve samme dag. Det samme gælder, hvis det er aftalt med lægen på forhånd - f.eks. via telefon eller e-konsultation.

Blodprøver tages kun efter forudgående aftale med din læge eller din behandlende speciallæge. Du kan også aftale med din læge, at få taget dine blodprøver på Horsens Sygehus eller Vejle Sygehus.

 

OBS: Region Midt har per 01.07.2016 vedtaget besparelser på laboratorieområdet i lægepraksis. Det betyder, at det ikke længere er muligt at komme i Laboratoriet, Hedensted Lægehus, hvis du skal have taget blodprøver og-/eller EKG, der er bestilt til en sygehusafdeling*.

Der kan fortsat bestilles tid til blodprøver osv. til speciallæger.

Benyt evt. online booking til tid til blodprøver på de nærmeste sygehuse.

Hvis du ønsker at klage over ordningen eller har spørgsmål, kan du skrive til naere.sundhedstilbud@rm.dk